Inter-icoon Bergomi steunt De Boer: "Geef hem de tijd"

4 oktober 2016, 11:51

Beppe Bergomi speelde in zijn carrière voor geen enkele andere club dan Internazionale. De voormalig verdediger, die meer dan 750 wedstrijden speelde voor de Milanese topclub, schaart zich achter Frank de Boer, die vooralsnog moeite heeft om de Nerazzurri aan de praat te krijgen.

De Boer won met Inter onder meer van Juventus, maar wist in zeven Serie A-speelronden slechts drie keer te winnen. Bovendien liepen de Europa League-wedstrijden tegen Hapoel Beer Sheva (0-2 verlies) en Sparta Praag (3-1) uit op een bittere teleurstelling. Vorig seizoen had Inter na zeven speelronden vijf punten meer, maar Bergomi stelt dat geduld zal lonen. "Ik zou De Boer de tijd geven", adviseert de oud-speler in de Corriere dello Sport.

"Inter heeft de tijd nodig om de juiste balans te vinden", stelt Bergomi. "Ze hebben een zeer aanvallend ingesteld team en hebben daarom de neiging om zichzelf te veel bloot te stellen. Een wedstrijd als AS Roma-Inter eindigde in 2-1, maar het had ook zomaar 4-3 kunnen zijn."

Eerder sprak Inter-icoon Javier Zanetti, momenteel vicevoorzitter bij de Italiaanse voetbalgrootmacht, ook al openlijk zijn steun uit in De Boer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen