Isco wil meer speeltijd, anders komt er een plan B

4 oktober 2016, 13:35

Isco komt momenteel maar weinig aan de bak bij Real Madrid. De technicus werd drie jaar geleden voor een slordige 30 miljoen euro overgenomen van Malaga, maar wist nog niet uit te groeien tot een onbetwiste basisspeler in het Estadio Santiago Bernabéu. Hij hoopt dat dit op termijn gaat gebeuren, anders gaat hij steeds meer achter zijn oren krabben.

Isco wil meer speeltijd hebben, daar draait hij niet omheen. Hij heeft de afgelopen tijd weinig gespeeld en toen hij zondag in actie kwamen tegen Eibar (1-1), werd hij uitgefloten door een aantal fans van Real Madrid. "Ik heb twee maanden praktisch niet gespeeld", zegt hij tegen Marca. "Dat is lastig, als je wel goed traint. Uiteindelijk ben ik er natuurlijk zelf wel schuldig aan en verantwoordelijk voor. Ik moet zien dat ik mezelf verbeter, zodat ik erin kom."

"Ik ga niet zomaar bij de pakken neerzitten", stelt Isco. "Ik weet dat ik nog succesvolle jaren zal beleven. Ik weet niet of dit in Madrid zal zijn. Ik hoop het natuurlijk wel, maar ergens anders kan het ook. Ik sta hier nog twee jaar onder contract en heb nog niet aan transfer gedacht. Ik bekijk het per dag en werk hard. Natuurlijk zou ik bij een andere ploeg meer aan spelen kunnen toekomen, maar ik wil eerst laten zien dat ik hier een basisspeler kan zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen