Fysieke tegenslag voor Rakitic, Dembélé en Adrien Silva

4 oktober 2016, 15:11

Ivan Rakitic kan niet in actie komen voor de nationale ploeg van Kroatië, die zich momenteel aan het voorbereiden is op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Kosovo en Finland. De middenvelder van FC Barcelona kampt met een achillespeesblessure en is daarom in Catalonië gebleven. Het is nog niet duidelijk wanneer Rakitic weer precies fit zal zijn. Luka Modric meldde zich overigens ook al af bij Kroatië.

Bij België heeft men ook een domper te verwerken gekregen. Moussa Dembélé zal niet inzetbaar zijn in de duels met Bosnië en Gibraltar in de kwalificatiecampagne voor het WK 2018. De middenvelder van Tottenham Hotspur wordt gehinderd door een enkelblessure. Youri Tielemans heeft de oud-speler van Willem II en AZ vervangen in de selectie van de Rode Duivels.

Aan de zijde van EK-winnaar Portugal moet Adrien Silva, de smaakmaker van Sporting Clube de Portugal, de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Andorra en de Faeröer Eilanden laten schieten. De aanvoerder van Sporting moet geopereerd worden aan zijn knie en zal daarom minimaal vier weken buitenspel staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen