Vd Brom: "Alle clubs zullen snel weer op echt gras spelen"

4 oktober 2016, 15:10

AZ organiseerde vandaag (dinsdag) een netwerkborrel met een vragensessie op het AFAS Trainingscomplex. Onder meer coach John van den Brom nam plaats in een forum om vragen te beantwoorden en sprak zich onder meer uit over kunstgras en de sportieve doelstelling van de Alkmaarse club.

Het ging op de bijeenkomst onder meer over het spiksplinternieuwe trainingscomplex van AZ, waar zowel kunstgrasvelden als echte grasvelden zijn aangelegd. Van den Brom stelt dat hij zijn tactische keuzes niet aanpast aan de ondergrond waarop gespeeld wordt. "In het begin misschien nog wel, maar nu niet meer. Ik hoop dat alle clubs weer op echt gras gaan voetballen. Voor het voetbal in het algemeen, maar ook om het eerlijker te maken. Ik denk dat het niet lang meer duurt voordat alle Eredivisie-clubs weer op echt gras spelen", zo citeert AZ.nl Van den Brom.

Met AZ staat Van den Brom na acht speelronden op een gedeelde vierde plaats in de Eredivisie, met vijftien punten uit acht duels. "We hebben met de spelers vooraf drie doelstelling geformuleerd. We willen weer bij de eerste drie of vier van de Eredivisie eindigen, de bekerfinale halen en het Europees beter doen dan vorig jaar. Vooral bij die laatste doelstelling worden de wedstrijden tegen Maccabi Tel Aviv cruciaal, maar het zijn goede en realistische doelen", besluit Van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen