Memphis blij bij Oranje: "Voel me een geladen geweer"

4 oktober 2016, 17:59

Bij Manchester United komt Memphis Depay dit seizoen amper aan de bak, tot dusver speelde hij pas 94 minuten in deze voetbaljaargang. Daardoor is de buitenspeler blij dat hij momenteel zijn kunsten mag vertonen bij het Nederlands elftal, waarmee hij tegen Wit-Rusland en Frankrijk speelt. Hij kan niet wachten om minuten te maken.

In Engeland moet hij momenteel genoegen nemen met een bijrol. "Dat is moeilijk. Ik voel me als een geladen geweer. Ik ben er klaar voor om te spelen, maar moet op mijn kans wachten. Daarom ben ik nu ook zo blij dat ik bij Oranje zit. Dit is een nieuwe mogelijkheid om me te laten zien. Op de trainingen gaat het goed, ik ben scherp en fit", zegt hij tegen het AD

Memphis, die zich dus een 'geladen geweer' voelt, zal zijn energie niet op een verkeerde manier gaan gebruiken. "Nee, zo moeten jullie het niet opvatten. Op het veld ben ik een geladen geweer, daarbuiten niet. Als ik mijn agressie niet op het veld kwijt kan, zorg ik er op een andere manier voor dat ik het kwijt kan. Dat kan bijvoorbeeld door een rondje te joggen. Na een avondwedstrijd ga ik 's nachts soms lopen. Dan kom ik thuis met mijn lijf vol adrenaline. Dat moet eruit."

De aanvaller is overigens realistisch over zijn situatie bij Manchester United. "Ik ben dezelfde persoon en ik weet wat ik wil. Een bijrol is niks voor mij. Ik ben niet een speler die al blij is met het feit dat hij onder contract staat bij Manchester United. Dit is mijn droomclub, maar ik wil wel spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen