Bazoer nu bij Jong Oranje: "Dat is zeker geen schande"

4 oktober 2016, 23:25

Hij werd langzaamaan een vast gezicht in de selectie van het Nederlands elftal, maar maandag meldde Riechedly Bazoer zich echter bij Jong Oranje. Omdat hij bij Ajax geen basisplaats maar heeft moet hij het nu in de talentenploeg laten zien. Daar heeft hij geen problemen mee.

"De laatste paar keren zat ik bij het grote Oranje en nu moest ik me Jong Oranje melden. Het is wel even schakelen, want het liefst zit je natuurlijk bij Oranje. Bij Ajax heb ik nu geen basisplek, waardoor het logisch is dat ik nu bij Jong Oranje zit. Dat is voetbal, het kan snel gaan", zegt de middenvelder nuchter tegen de NOS.

Bazoer is niet de enige Ajacied met ervaring in Oranje die nu terugkeert bij Jong Oranje. Voor Kenny Tete en Anwar El Ghazi gaat dezelfde vlieger op. "We moeten het niet te groot maken. We zijn nog jong en Jong Oranje is zeker geen schande. Het gaat om twee belangrijke wedstrijden die we moeten winnen", doelt de negentienjarige middenvelder op de aanstaande duels met Turkije en Cyprus. "Het is belangrijk dat we nu hard trainen en dat doen we."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen