Robben lijkt komende dagen nog bij Bayern te blijven

5 oktober 2016, 20:59   Bijgewerkt: 5 oktober 2016, 21:12

Heel Nederland hoopt dat Arjen Robben zich zo snel mogelijk bij het Nederlands elftal zal melden, zodat de aanvoerder van Oranje in actie kan komen in de WK-kwalificatieduels met Wit-Rusland (vrijdag) en Frankrijk (maandag). De vleugelaanvaller lijkt de komende dagen echter nog bij Bayern München te blijven.

De Duitse voetbalreus plaatste woensdag een video op haar website, waarin gezegd en gefilmd wordt dat Robben weer teruggekeerd is op het veld. "Arjen Robben kan weer lachen. Met de kleine blessure die hij had, gaat het goed", zo klinkt het over de ribklachten die Robben had. "Arjen heeft vandaag weer een groot deel van de groepstraining meegemaakt. Donderdag en vrijdag zal hij er weer een schepje bovenop doen."

De Bundesliga-wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt van 15 oktober is haalbaar voor Robben, wordt er verder gezegd vanuit het kamp van Bayern. De kans lijkt dus klein dat de routinier te bewonderen zal zijn in de komende twee WK-kwalificatieduels van Oranje. Mogelijk behoort het duel met Frankrijk van maandag wel tot de mogelijkheden.

Robben keerde afgelopen zaterdag na een lange blessure terug bij Bayern in de thuiswedstrijd tegen 1.FC Köln (1-1), maar viel in de rust uit met zijn ribblessure. De KNVB en bondscoach Danny Blind sluiten niet uit dat de sterkhouder zich alsnog bij Oranje zal melden. Het blijft afwachten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen