El Ghazi blijft ondanks mindere periode optimistisch

6 oktober 2016, 21:49

Anwar El Ghazi slaagde er donderdag niet in om met Jong Oranje van Turkije te winnen. De aanvaller beleeft een moeilijke periode in zijn loopbaan, waarin hij bij Ajax op niet al te veel speeltijd kan rekenen. Desondanks geeft hij elke dag honderd procent.

Jong Oranje kreeg in Alkmaar de nodige kansen, maar wist geen enkele keer te scoren. "Ik kreeg twee duizend procent kansen", zegt El Ghazi tegenover FOX Sports. "We hebben vandaag gewoon goed gespeeld, dat heb ik ook tegen de jongens gezegd. We kwamen er goed doorheen met mooi voetbal, maar we hebben het helaas niet afgemaakt."

Bij Ajax zit El Ghazi momenteel in een lastige periode, waar hij genoegen moet nemen met een plaats op de bank. Hij blijft desondanks optimistisch. "Ik train elke dag hard om fit te blijven. Je bent een voetbalman en leeft voor de sport. Ondanks dat het minder gaat geniet ik er elke dag van om op het veld te staan. Dit is mijn vak en ik doe mijn uiterste best. Als ik de mogelijkheid krijg om te spelen, dan moet ik er staan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen