Groep G: Late strafschop helpt Italië naast Spanje

6 oktober 2016, 22:48   Bijgewerkt: 6 oktober 2016, 23:15

Het WK-kwalificatieduel tussen Italië en Spanje heeft geen winnaar opgeleverd. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Omdat Albanië wel wist te winnen van Liechtenstein gaat dat land momenteel met zes punten aan kop in poule G.

Spanje kwam na rust op een 0-1 voorsprong na een fout van Gianluigi Buffon, waarna aanvaller Vitolo kon profiteren. Italië kwam acht minuten voor het einde echter alsnog langszij. Éder ging neer na een duel met Sergio Ramos en verdiende zo een strafschop. Daniele De Rossi bleef vanaf elf meter vervolgens rustig. 

Italië scoorde in de blessuretijd vervolgens nogmaals, maar het doelpunt van Andrea Belotti werd afgekeurd wegens buitenspel. Spanje neemt in Groep G momenteel de tweede plaats in, terwijl Italië de nummer drie is.

Liechtenstein-Albanië 0-2

Na twee duels is Albanië de verrassende nummer één. Nadat in de eerste wedstrijd al drie punten werden gepakt heeft het land opnieuw een overwinning geboekt. Liechtenstein werd met 0-2 aan de kant gezet. Een eigen doelpunt van Peter Jehle betekende de openingstreffer en met nog twintig minuten op de klok bepaalde Bekim Balaj de einstand op 0-2.

Macedonië-Israël 1-2

Israël heeft de eerste drie punten van de WK-kwalificatie binnen. Op bezoek bij Macedonië werd er met 1-2 gewonnen. Tommer Hemed en Tal Ben Chaim maakten de doelpunten. Voor de thuisploeg was Ilija Nestorovski trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen