Groep I: Kroatië haalt uit tegen Kosovo, IJsland ontsnapt

6 oktober 2016, 22:54   Bijgewerkt: 6 oktober 2016, 23:18

Kroatië heeft goede zaken gedaan in poule I. De ploeg van bondscoach Ante Cacic won op bezoek bij debutant Kosovo met maar liefst 0-6. Mario Mandzukic nam drie treffers voor zijn rekening. Door de overwinning gaat Kroatië na twee wedstrijden aan kop.

Al na zes minuten maakte Mandzukic zijn eerste doelpunt van de wedstrijd en bezorgde de Kroaten zo een vroege voorsprong. Nog voor rust wist de aanvaller van Juventus nog twee keer te scoren en dus leek de wedstrijd na 45 minuten al gespeeld. 

In de tweede helft ging Kroatië verder waar het gebleven was en werd er opnieuw drie keer gescoord. Matej Mitrovic, Ivan Perisic en Nikola Kalinic bepaalden de eindstand uiteindelijk op 0-6.

IJsland-Finland 3-2

IJsland leek in eigen huis lange tijd tegen een nederlaag aan te lopen in het duel met Finland. De bezoekers kwamen tweemaal op voorsprong en met 89 minuten op de klok gaf het scorebord een 1-2 stand aan. Dankzij twee doelpunten in de ultieme slotfase wist IJsland dankzij doelpunten van Alfred Finnbogason en Ragnar Sigurdsson echter een overwinning uit het vuur te slepen. IJsland is samen met Kroatië de enige ploeg met vier punten en staat op basis van doelgemiddelde op de tweede plaats.

Turkije-Oekraïne 2-2

Turkije blijft na opnieuw een gelijkspel vooralsnog op twee punten steken in Groep I. Het land keek lange tijd tegen een 1-2 achterstand aan in het duel met Oekraïne, maar een late strafschop zorgde uiteindelijk voor de gelijkmaker. Ook Oekraïne staat na twee wedstrijden op twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen