Groep D: Wales en Oostenrijk in evenwicht, winst Servië

6 oktober 2016, 23:12

Wales heeft de goede start tegen Moldavië geen vervolg kunnen geven. Op bezoek bij Oostenrijk werd tweemaal een voorsprong uit handen gegegeven. Servië en Ierland deden wel goede zaken, beide ploegen wisten donderdag te winnen en komen net als Wales en Oostenrijk op vier punten.

Na twintig minuten was het Joe Allen die Wales met een prachtig afstandsschot op een 0-1 voorsprong wist te zetten. Lang kon de ploeg echter niet genieten van de voorsprong want via Marko Arnautovic stond al snel de gelijkmaker op het scorebord.

Nog voor rust was er opnieuw de voorsprong voor Wales na een eigen doelpunt van Kevin Wimmer. Drie minuten na de pauze zorgde opnieuw Marko Arnautovic ervoor dat het al weer snel gelijk was. Omdat zowel Oostenrijk als Wales in de eerste speelronde wist te winnen, hebben beide ploegen momenteel vier punten.

Ierland-Georgië 1-0

Ierland voegt zich bij de landen die na twee wedstrijden vier punten hebben. In eigen huis werd Georgië, dat nog geen enkel punt heeft, met 1-0 verslagen. Seamus Coleman was kort na rust verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

Moldavië-Servië 0-3

Ook Servië heeft na twee duels vier punten. Op bezoek bij Moldavië werd simpel met 0-3 gewonnen. Bij Servië, waar Ajacied Nemanja Gudelj in de basis begon waren twee voormalig Eredivisiespelers belangrijk. Oud-Groningen speler Filip Kostic tekende na negentien minuten voor de 0-1 terwijl voormalig Twentespeler Dusan Tadic de 0-3 voor zijn rekening nam. De tweede treffer kwam op naam van Branislav Ivanovic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen