Blind en Wijnaldum hebben goed gevoel bij De Kuip

7 oktober 2016, 08:54

Voor de eerste keer sinds mei 2014 en voor de tweede keer sinds oktober 2012 vormt De Kuip het decor van een interland van het Nederlands elftal. Vanavond (vrijdag) trappen Oranje en de ploeg van Wit-Rusland om 20.45 uur af in Rotterdam-Zuid.

In plaats van louter de Amsterdam ArenA aan te wijzen voor interland van het Nederlands elftal, gaat de KNVB ook weer kiezen voor De Kuip en het Philips Stadion. Dat vindt bondscoach Danny Blind niet erg. "We hebben lekker in De Kuip getraind en het bevalt me daar ook. Het is een prachtig stadion, dat voetbal ademt", sprak de bondscoach donderdag op de persconferentie. Hij hoopt dat een ander stadion de boost geeft voor de eerste thuiszege in zes duels. "Precies, laten we daarvan uitgaan. Dat zou heel mooi zijn, na een serie van nederlagen in eigen huis."

Voor Georginio Wijnaldum is het nog specialer, aangezien de middenvelder vroeger zijn doorbraak beleefde in het de voetbaltempel in Rotterdam. "Geweldig", noemt de speler van Liverpool het. "Het voelt als thuiskomen. Ik vind het altijd wel mooi om in De Kuip te spelen. Het is lange tijd geleden dat ik dat deed, maar het voelt heel goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen