Ramos veroorzaakt wéér penalty: "Ze weten me te vinden"

7 oktober 2016, 12:10

Strafschoppen veroorzaken, Sergio Ramos lijkt er dit seizoen patent op te hebben. In de elf officiële wedstrijden die de verdediger deze voetbaljaargang speelde, was hij maar liefst vier keer de hoofdschuldige van een geïncasseerde penalty. Toen hij na afloop van de wedstrijd tegen Italië werd geconfronteerd met die erbarmelijke cijfers, reageerde hij geprikkeld.

Spanje stond in de WK-kwalificatiewedstrijd met 0-1 voor, toen Ramos een overtreding beging op spits Éder in het strafschopgebied. De penalty werd vervolgens verzilverd door Daniele De Rossi. "Het was een zware beslissing van de arbiter", vond Ramos. "Het komt niet vaak voor dat een scheidsrechter hiervoor fluit, maar hij deed het wel. Momenteel weten de scheidsrechters mij behoorlijk te vinden. Het is nu aan mij om te zorgen dat ik een betere naam krijg in de voetbalwereld."

Dat hij dit seizoen al vier penalty's veroorzaakte voor club en land, is hem op behoorlijk wat kritiek komen te staan. "Mijn criticasters zullen snel het zwijgen opgelegd krijgen", beloofde de verdediger van Real Madrid in gesprek met Football Espana. "Ze zijn ook jaren stil geweest, maar nu krijg ik weer kritiek. Het is echter normaal om fouten te maken, dat doet iedereen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen