Alba, Jagielka en Allen vertrekken bij nationale teams

7 oktober 2016, 13:36

Jordi Alba kan zondagavond, als Spanje op bezoek gaat bij Albanië in de WK-kwalificatiecyclus, geen rol van betekenis spelen voor zijn land. De linksback is namelijk geblesseerd geraakt tijdens het duel met Italië en heeft daardoor het trainingskamp verlaten.

De verdediger liep tegen de Italianen al vroeg in de wedstrijd een dijbeenblessure op en werd daardoor al na twintig minuten vervangen. Spanje-bondscoach Julen Lopetegui heeft Nacho Monreal als vervanger bij de selectie gehaald.   

Niet alleen Alba kampt met fysieke problemen, ook Phil Jagielka van Engeland en Joe Allen van Wales kunnen dit weekend niet spelen voor hun land. Everton-verdediger Jagielka heeft tijdens een training een spierblessure opgelopen en mist daardoor de confrontaties met Malta en Slovenië. Wales-middenvelder Allen kampt met een hamstringblessure en is daardoor teruggekeerd naar zijn club Stoke City.

Ondertussen is Marco Benassi van Torino bij de selectie van Italië gehaald, omdat Riccardo Montolivo een knieblessure heeft opgelopen. De Italianen, die donderdag 1-1 speelden tegen Spanje, komen maandag in actie tegen Macedonië.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen