Deschamps trots op Frankrijk: "Nu van Oranje winnen"

8 oktober 2016, 11:06

Frankrijk stelde in de eerste speelronde van de WK-kwalificatiecyclus teleur, door tegen Wit-Rusland met 0-0 gelijk te spelen. Vrijdag begon het ook teleurstellend tegen Bulgarije, door op eigen terrein na zes minuten met 0-1 achter te komen. De ploeg van Didier Deschamps won uiteindelijk wel met 4-1 en reist daardoor met een goed gevoel af naar Nederland. De coach is tevreden over de zege.

"Ondanks de achterstand slaagden we er in om de controle in de wedstrijd te pakken", blikt Deschamps terug op het duel met de Bulgaren. "Doordat we voor rust drie keer scoorden, kwamen we in de tweede helft niet meer in de problemen. Helaas maakten we na de pauze slechts één doelpunt, want we hadden kansen op meer."

Al met al is de coach tevreden over het optreden van zijn team. "Ik ben blij voor mijn ploeg", zegt Deschamps, die Antoine Griezmann en Kevin Gameiro in de aanval opstelde. Beide spelers staan onder contract bij Atlético Madrid. "Ze speelden goed samen. Doordat zij bij dezelfde club spelen, voelen ze elkaar goed aan", zegt Deschamps, die maandag met Frankrijk tegen Oranje speelt. "We gaan naar Nederland met het doel om ook daar te zegevieren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen