Blind haalt Vilhena bij selectie vanwege blessure Sneijder

8 oktober 2016, 12:00

Het is niet zeker of Wesley Sneijder maandag kan spelen tegen Frankrijk en dus heeft Danny Blind voor de zekerheid een vervanger bij de selectie van het Nederlands elftal gehaald. Feyenoord Tonny Vilhena is zaterdagochtend opgeroepen voor Oranje, zo maakt de KNVB bekend. De spelersgroep van Nederland bestaat hierdoor nu uit 24 namen.

Sneijder begon vrijdag in de basis tegen Wit-Rusland, maar moest al in de rust worden gewisseld vanwege een hamstringblessure. Bondscoach Blind neemt voor het belangrijke duel met Frankrijk het zekere voor het onzekere en heeft daardoor besloten om Vilhena bij de spelergroep te halen. De Feyenoorder zal zich vanmiddag in Amsterdam bij de selectie van Oranje voegen.

Blind liet vrijdag na het duel met Wit-Rusland al weten dat hij mogelijk een vervanger op zou roepen voor Sneijder. "Binnen mijn huidige selectie heb ik met bijvoorbeeld Jordy Clasie en Siem de Jong de mogelijkheden om dit in te vullen, maar ik kan ook iemand oproepen van wie ik denk dat hij het verdient."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen