Valencia komt met verklaring: "Kosten zijn nu betaald"

9 oktober 2016, 17:10

Enner Valencia heeft op Instagram gereageerd op zijn actie tijdens de laatste WK-kwalificatiewedstrijd van Chili. De aanvaller verliet geblesseerd het veld en werd naar de ambulance gereden terwijl hij door de politie achtervolgd werd.

"Naar aanleiding van wat er de afgelopen dagen is gebeurd, vind ik het nodig om met een verklaring te komen", zo schrijft Valencia. "Niet alleen om de feiten duidelijk te maken, maar ook om het beeld van mijn familie en mijzelf, zowel persoonlijk als op professioneel niveau, niet te laten beschadigen."

De aanvaller laat weten dat hij en zijn ex verwikkeld zijn in een rechtszaak en dat de verschuldigde alimentatie en overige juridische kosten inmiddels zijn betaald. Verder schrijft Valencia dat hij maandelijks 4820 dollar aan zijn ex overmaakt, maar dat zij dat geld uitgaf aan auto's en juwelen. "In de afgelopen twee jaar, waarin ik zo'n honderdduizend dollar heb betaald, wordt mijn kans om mijn dochter te zien verhinderd. Wanneer ik in Ecuador ben wordt er alles aan gedaan om contact te voorkomen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen