Blessure Milik biedt kansen voor Mertens bij Napoli

9 oktober 2016, 17:26

De blessure van Arek Milik kan er wel eens voor zorgen dat Dries Mertens meer speeltijd krijgt bij Napoli. De aanvaller heeft stevige concurrentie van onder anderen Lorenzo Insigne, maar mocht de Poolse spits er inderdaad maanden uitliggen dan biedt dat kansen.

Insigne krijgt bij Napoli op de flank de voorkeur boven Mertens. "Er is veel gezegd over mij en Insigne, maar er is helemaal geen sprake van rivaliteit tussen ons", aldus de Belgisch international in gesprek met La Gazetta dello Sport. "Ik kan zelfs zeggen dat ik blij voor hem ben als hij speelt en dat ik blij ben als we samen spelen."

Omdat Milik volgens de eerste berichten ruim vier maanden moet toekijken, vergroot dat de kans op speeltijd voor Mertens. "Er zal genoeg tijd en ruimte zijn om Insigne en mij allebei te laten spelen", aldus Mertens, die aangeeft dat de twee ook heel goed samen op het veld kunnen staan. "Ik hoop dat ik snel een nieuw contract mag ondertekenen en hoop dat hij hetzelfde doet. Dat is de beste manier wanneer we mee willen doen voor de winst van de Scudetto."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen