Lachende Ronaldinho voorbeeld voor Mané in Liverpool

9 oktober 2016, 21:20

Sadio Mané groeide afgelopen zomer uit tot de duurste Afrikaanse speler ooit. Liverpool betaalde ruim 37 miljoen euro aan Southampton voor de vleugelaanvaller. Mané zette zijn handtekening onder een vijfjarig contract, maar probeert niet naast zijn schoenen te gaan lopen.

Naar eigen zeggen haalt hij zijn inspiratie uit Ronaldinho. "Sommige mensen zeggen dat ik niet genoeg lach. Volgens mij is dat niet waar", vertelt de 24-jarige op de website van Liverpool. "Ik lach juist vaak, bijvoorbeeld op de training, omdat ik zoveel plezier heb in voetballen. Ronaldinho deed dat ook altijd en ik probeer hem altijd na te doen. Voetballers hebben genoeg reden om te lachen. We hebben een prachtige baan die iedereen zou willen hebben."

Mané kende een goede start met drie doelpunten. "Iedereen kent zijn taken. Roberto Firmino, Philippe Coutinho, Daniel Sturridge, Adam Lallana: we weten allemaal wat we aan elkaar hebben. Het is voor ons makkelijker geworden en we genieten van onze manier van spelen. Of ik als spits of als vleugelspeler speel, is niet het belangrijkst."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen