Seys hoopt op langer verblijf: "Zal dat zeker niet afwijzen"

10 oktober 2016, 13:35

FC Twente heeft dit seizoen een aantal gehuurde spelers in de selectie. Eén van hen is Dylan Seys, overgekomen van het Belgische club Brugge. Hoewel de aanvaller vooralsnog vooral minuten maakt in het beloftenelftal is hij erg tevreden in Enschede.

Seys is nog altijd erg blij dat hij de overstap naar Nederland heeft gemaakt, zo geeft hij aan in gesprek met FC Twente TV. "Als we vroeger tegen Nederlandse clubs speelden, dan vond ik het heerlijk om te zien hoe ze speelden. Snel en tactisch", aldus de aanvaller, die weinig aanpassingsproblemen kende. "Als ze mij in België nu zouden horen praten, zouden ze me niet herkennen. Ik kan inmiddels switchen tussen Nederlands en Belgisch."

Tegen Heracles Almelo kreeg het 20-jarige talent twintig minuten speeltijd en dat smaakt naar meer. "Ik moet nu gewoon door blijven gaan en hard werken op de trainingen. Laten zien aan de trainer wat ik kan. Ik wil meer minuten maken", vertelt Seys, die graag in Enschede wil blijven. "Als ik een optie tot koop kan afdwingen, zal ik dat zeker niet afwijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen