Blind wijst op strafschopmoment: "Het is verbazingwekkend"

10 oktober 2016, 23:30

Danny Blind had maandagavond het gevoel dat het Nederlands elftal zich tekort had gedaan tegen Frankrijk (0-1). De bondscoach zag zijn elftal in de eerste helft onder meer een strafschop onthouden worden. Laurent Koscielny blokte een schot van Vincent Janssen met zijn hand.

"Zeer teleurstellend. Ik denk dat wij een punt verdiend hadden. Ik vind dat we er heel veel energie in gestoken hebben tegen een organisatorisch zeer sterke ploeg. We waren geconcentreerd. Maar zij hebben wel meer kwaliteit en veel spelers met scorend vermogen. Daar hebben wij er niet al te veel van", vertelt Blind in gesprek met de NOS.

"In de eerste helft waren we soms te slordig, leverden we de bal te snel in. Frankrijk zette op een ongelofelijke manier druk. Davy Pröpper was in principe onze tien, die meer vrij had moeten komen. Bij momenten was dat wel zo, maar Davy was daar slordig in. Toch kregen we voor rust nog wat kansen uit spelhervattingen en we hadden een strafschop moeten krijgen."

"Het was hands en daar had hij voordeel bij. Het is verbazingwekkend, want na de rust kwam de vierde man en de scheidsrechter naar me toe om te zeggen dat ze het geen strafschop vonden. En dat nadat ze de beelden hadden gezien. Dat is jammer, want we hebben een goede wedstrijd gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen