Pröpper: "Wel laten zien dat we groeiende zijn"

10 oktober 2016, 23:59

Davy Pröpper maakte maandagavond zijn debuut in de basisopstelling van het Nederlands elftal. De middenvelder van PSV was al meerdere malen als invallen binnen de lijnen gekomen bij Oranje, maar stond tegen Frankrijk voor het eerst aan de aftrap. Het leverde geen punt(en) op, aangezien Paul Pogba het duel in de Amsterdam ArenA met een pegel in de eerste helft besliste: 0-1.

Ondanks de nederlaag tegen Frankrijk, waardoor Oranje in de WK-kwalificatiereeks nu drie punten achterstand heeft op Frankrijk en Zweden, vindt Pröpper dat het Nederlands elftal progressie aan het boeken is. "We hebben wel laten zien dat we groeiende zijn als team. We hebben een goede week gehad, met een goede

overwinning op Wit-Rusland. Het is wel jammer en zuur dat we geen punt hebben gepakt tegen Frankrijk", sprak de PSV'er na afloop in de mixed zone van de ArenA.

Pröpper trok negatieve en positieve conclusies. "We waren te slordig aan de bal en hadden we meer uit de ruimtes moeten halen. Verdedigen stond het wel goed, dat is een positief punt. We gaven weinig weg en hebben zelf twee of drie goede kansen gecreëerd", besluit de middenvelder, die speelde omdat Wesley Sneijder geblesseerd is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen