Bruma: "Natuurlijk kan het nog, er is nog genoeg tijd"

11 oktober 2016, 00:05

Na drie optredens in de kwalificatiecyclus voor het WK 2018 in Rusland heeft het Nederlands elftal vier punten bij elkaar gesprokkeld. Na een 1-1 gelijkspel tegen Zweden en een 4-1 overwinning op Wit-Rusland, ging de ploeg van bondscoach Danny Blind maandagavond in de Amsterdam ArenA met 0-1 ten onder tegen Frankrijk.

Ondanks de pijnlijke nederlaag denkt Jeffrey Bruma dat er nog van alles mogelijk is in de kwalificatiereeks, ook al staat Oranje drie punten achter Frankrijk én Zweden. "Natuurlijk kan het nog wel", sprak hij vastberaden in de mixed zone van de ArenA. "Er zijn nog zeven wedstrijden te gaan. We hebben nog genoeg tijd om veel wedstrijden te winnen en ons te plaatsen voor het WK."

Bruma vond dat Oranje het zeer aardig deed tegen Frankrijk. "Ze hebben een goed team, dat wisten we allemaal op voorhand", aldus de verdediger van VfL Wolfsburg, die de verliezend EK-finalist niet veel beter vond. "Met behoorlijk voetbal kan je heel ver komen, maar vandaag was het niet genoeg", concludeert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen