Oranje-spelers krijgen treurige cijfers van L'Équipe

11 oktober 2016, 13:26

In Frankrijk was men niet echt kapot van het optreden van het Nederlands elftal, dat maandagavond in de Amsterdam ArenA met 0-1 van de Franse ploeg verloor. De toonaangevende sportkrant L'Équipe heeft nogal magere rapportcijfers uitgedeeld aan de internationals van Oranje.

Virgil van Dijk was in de ogen van de Frans krant de beste man aan Nederlandse zijde, met een 7 als rapportcijfer. Daley Blind (6) en Vincent Janssen (6) waren de enige Oranje-spelers die ook een voldoende kregen van L'Équipe. Jeffrey Bruma, Davy Klaassen en Kevin Strootman kregen een 5 als rapportcijfer. Maarten Stekelenburg, Rick Karsdorp en Georginio Wijnaldum moesten het doen met een 4. Davy Pröpper viel volgens de Fransen door de mand en kreeg zelfs een 3. De verschillen met ons rapport zijn enorm.

De Sloveense scheidsrechter Damir Skomina kreeg een 7 van de Franse krant. Hij kende in de eerste helft geen strafschop toe na een handsbal van Laurent Koscielny. Deze verdediger kreeg overigens samen met matchwinner Paul Pogba het hoogste cijfer van L'Équipe: een 8.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen