Van Marwijk doet geweldige zaken en pakt koppositie

11 oktober 2016, 21:57

Het WK van 2018 in Rusland is weer een stapje dichterbij gekomen voor het Saudi-Arabië van Bert van Marwijk. Het land won dinsdag in de Aziatische kwalificatiecyclus simpel met 3-0 van de Verenigde Arabische Emiraten, terwijl de concurrenten Australië en Japan elkaar op 1-1 hielden. Daardoor gaat Saudi-Arabië nu aan de leiding in de groep.

In de Aziatische cyclus plaatsen de eerste twee landen zich rechtsreeks voor het toernooi en dus begint de situatie er goed uit te zien voor Van Marwijk. Door de zege van vandaag staat de ploeg na vier duels met tien punten aan kop, gevolgd door Australië (8) en Japan (7). Overigens vielen de treffers voor Saudi-Arabië tegen de Emiraten pas laat, aangezien het eerste doelpunt pas in de 73ste minuut tot stand kwam.

Ondertussen heeft Gao Hongbo zijn afscheid als bondscoach van China aangekondigd. De voormalig stagiair van ADO Den Haag verloor vandaag met 2-0 Oezbekistan in de andere Aziatische groep en heeft daarna zijn contract ingediend. Het ambitieuze China staat na vier speelronden met één punt onderaan in de poule.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen