Hart blinkt uit bij Engeland: "Beste wedstrijd in tijden"

11 oktober 2016, 23:53

Ondanks dat Pep Guardiola het niet in hem zich zitten bij Manchester City, is Joe Hart niet bij de pakken neer gaan zitten. De sluitpost van Torino is het keepen nog niet verleerd, zo liet dinsdagavond zien in de wedstrijd van Engeland tegen Slovenië. Mede dankzij hem stapte de formatie van Gareth Southgate met een 0-0 gelijkspel van het veld.

Niet Engeland, maar Slovenië kreeg de grootste mogelijkheden in de kwalificatiewedstrijd. Hart pakte echter een hoofdrol, door veelvuldig uitstekend op te treden. "Het was mijn beste wedstrijd in tijden", zegt de keeper tegen ESPN. "Ik moest vaak in actie komen, meestal door slordige fouten van ons", aldus Hart, die zag dat het plan van de Slovenen goed uitpakte. "We waren veel aan de bal, maar dat kwam meer omdat Slovenië ons die gunde. Zij hebben het goed gedaan."

Engeland staat ondanks het puntverlies nog wel bovenaan in Groep F. "We gaan ons verbeteren", weet Hart. "We hebben een jonge ploeg, maar hebben wel een punt gehaald in een moeilijke uitwedstrijd. Natuurlijk is een gelijkspel geen topprestatie, maar het draait allemaal om kwalificatie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen