Ierse aanvaller verliest vinger en stopt per direct

12 oktober 2016, 09:40

De profloopbaan van Kevin McHugh is op een bizarre manier ten einde gekomen. De aanvoerder van het Ierse Finn Harps verloor een vinger toen hij over een hek wilde springen en heeft daardoor besloten om te stoppen met voetbal.

McHugh sprong tijdens een training over een hek en bleef met zijn trouwring haken, waardoor hij zijn vinger verloor. De 36-jarige aanvaller heeft hierdoor per direct een punt achter zijn loopbaan gezet. "Dit is niet de manier waarop ik van plan was om afscheid te nemen", zegt hij tegen de BBC. Hij blikt ook terug op het incident waarbij hij zijn vinger verloor. "Ik sprong over een hek en toen ik op de grond kwam, zag ik dat er een vinger miste. Mijn teamgenoten zagen het gebeuren en keken geschokt. Daardoor wist ik dat het menens was."

De aanvaller was overigens al van plan om na dit seizoen te stoppen bij de Ierse profclub. Via Twitter laat de Ier weten dat hij dankbaar is voor alle steunbetuigingen. "Ik kan helaas niet op alle berichten reageren, zeker niet met één hand", besluit hij met een knipoog.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen