PSV om tafel met management Narsingh en Willems

12 oktober 2016, 10:51

PSV gaat komende week om tafel met het management van zowel Luciano Narsingh als Jetro Willems. Beide spelers staan tot de zomer van 2017 onder contract in Eindhoven, waardoor een winters vertrek of een contractverlenging de beste opties zijn voor de regerend kampioen van Nederland. PSV aast op de tweede mogelijkheid.

Narsingh en Willems stevenden afgelopen zomer af op een vertrek bij PSV, maar bleven toch aan boord. De Eindhovense club maakt er geen geheim van dat het de verbintenissen van de twee spelers graag wil verlengen en gaat dus om tafel met hun zaakwaarnemers. "Die gesprekken staan voor volgende week", reageert technisch manager Marcel Brands bij VI. "Onze insteek is hetzelfde: wij hebben altijd gezegd dat we met Luciano en Jetro graag wilden verlengen."

PSV wil het contract van Joshua Brenet ook verlengen. De linksachter heeft ook een aflopend contract, maar de Eindhovenaren hebben de optie om deze met een jaar te verlengen. De huidige nummer drie van de Eredivisie lijkt het dienstverband echter met meerdere jaren uit te willen breiden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen