Kluivert houdt vertrouwen: "Beste PSG moet nog komen"

12 oktober 2016, 11:56   Bijgewerkt: 12 oktober 2016, 12:01

Vorig seizoen was Paris Saint-Germain ongenaakbaar in de Ligue 1 en werden de records aaneengeregen, maar deze jaargang houdt het nog niet over bij de titelverdediger. Na acht speelronden staat de ploeg uit Parijs op de derde plaats, omdat er al acht verliespunten geleden werden. Patrick Kluivert, sinds afgelopen zomer technisch directeur in het Parc des Princes, maakt zich echter nog niet al te veel zorgen.

De prestaties in het seizoen zorgen er tot dusver voor dat er veel scepsis heerst bij de Franse journalisten en de fans van PSG, maar het komt volgens Kluivert wel goed met het elftal van coach Unai Emery. "Ik ben erg blij met de spelesgroep die we nu hebben en aan het begin van het seizoen hadden. De resultaten waren in de eerste wedstrijden niet goed, maar ik maak me geen zorgen over onze selectie", aldus Kluivert in Le Foot Paris.

Kluivert denkt dat niet de kwaliteit van de spelers, maar andere omstandigheden ten grondslag liggen aan de teleurstellende resultaten. "We hebben nog nooit het beste team kunnen opstellen. Daarom waren we nog nooit op honderd procent. Door de afwezigheid van te veel spelers hebben we de ware kracht van PSG nog niet kunnen zien. Iedereen weet dat het veel beter zal zijn als iedereen fit is", stelt de technisch directeur.

Spelers als Javier Pastore, Maxwell en Thiago Silva zijn op het moment niet honderd procent fit. "Niemand twijfelt eraan: het beste PSG moet nog komen", aldus Kluivert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen