Ronald de Boer: "Frank leert twee uur per dag Italiaans"

12 oktober 2016, 13:57

Ronald de Boer ziet dat zijn broertje Frank nog niet heel comfortabel in de dug-out zit tijdens de wedstrijden van Internazionale, maar denkt dat het onder de leiding van de Nederlander wel goed zal komen met de Milanese topclub. Daar doet Frank alles aan, zo benadrukt Ronald.

Frank de Boer is met Inter aan de Serie A begonnen met twee verliespartijen, twee gelijke spelen en drie overwinningen. Dat resulteert voorlopig in een teleurstellende negende plaats. Tel daar de twee ontluisterende nederlagen in de Europa League tegen Hapeol Beer Sheva en Sparta Praag bij op, en je concludeert dat het nog niet van een leien dakje gaat in het Stadio Giuseppe Meazza. "Maar Frank is druk gewend", zegt Ronald tegen La Gazzetta dello Sport. "En Inter is een geweldige club", voegt de oud-middenvelder toe.

Ronald had een aantal jaren niet meteen gedacht dat zijn broertje in de Serie A aan de slag zou gaan. "Ik dacht dat hij naar Engeland of Spanje zou willen, maar soms moet je andere kansen pakken in de voetbalwereld", aldus Ronald, die ervan overtuigd is dat De Boer de boel aan de praat krijgt in Milaan. "Hij heeft tijd nodig, maar hij doet er alles aan. Zo is hij twee uur per dag Italiaans aan het leren en doet hij zijn best om zichzelf aan te passen aan het Serie A-klimaat."

"Ik denk dat Frank zal slagen bij Inter, maar vergeet niet dat Italië geweldige clubs herbergt. Neem Juventus, Inter, Milan, Napoli, AS Roma en Fiorentina. Hij wil kampioen worden, maar het is realistischer om een plaats bij de topploegen na te streven. Die ervaring is in ieder geval goed voor Frank."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen