Minder kaarten Feyenoord-fans voor wedstrijd met Man United

12 oktober 2016, 18:36

Feyenoord mag 3100 supporters meenemen wanneer de club op 24 november in de Europa League tegen Manchester United speelt. Dat zijn er minder dan vooraf gedacht want het uitvak op Old Trafford heeft in principe plaats voor 3800 fans.

Dat er slechts 3100 kaarten beschikbaar komen is het resultaat van overleg tussen Manchester United, Feyenoord en de gemeente Rotterdam, zo laat de club weten via de officiële website. Dat er zevenhonderd plaatsen leeg blijven heeft te maken met veiligheidsoverwegingen.

"Feyenoord is teleurgesteld over de uitkomst van het vooroverleg", zo schrijft de club woensdag. "Bekend is immers dat duizenden supporters reeds reizen en hotels hebben gereserveerd en betaald. Feyenoord had de loyaliteit van haar supporters graag willen belonen met een groter aantal kaarten voor deze wedstrijd. Nu moeten veel mensen teleurgesteld worden."

De club laat verder weten geprobeerd te hebben om Manchester United op andere gedachten te brengen. De Engelsen zijn echter van mening dat de veiligheid niet gegarandeerd kan worden wanneer er meer dan 3100 uitsupporters aanwezig zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen