Zambrotta hoopt Ibrahimovic naar India te kunnen halen

12 oktober 2016, 22:49

Zlatan Ibrahimovic maakte nog maar kort geleden de overstap van Paris Saint-Germain naar Manchester United, maar de spits krijgt desondanks al een aanbieding voor een volgende stap in zijn loopbaan. Gianluca Zambrotta hoopt dat hij ooit naar India wil komen om voor Delhi Dynamos te gaan spelen.

Zambrotta, die trainer is van de Indiase club, verwacht dat Ibrahimovic zeker interesse heeft in het aanbod. "Gezien het aantal fans wat hij in India heeft, denk ik dat Zlatan hier wel naartoe wil komen om zijn loopbaan af te sluiten. Ik zal zeker proberen hem te overtuigen om voor Delhi Dynamos te komen spelen", aldus de Italiaan in gesprek met Indian Express.

Zambrotta speelde nog met Ibrahimovic samen bij AC Milan en hij is sinds enige tijd trainer in India. De 39-jarige oud-voetballer verwacht dat de competitie een snelle opmars zal maken. "India zal snel een grote bestemming voor het internationale voetbal worden. Ik weet zeker dat de competitie de komende tien jaar zal uitgroeien tot één van de vijf beste ter wereld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen