Klopp duidelijk: "Niet tevreden over eerste Liverpool-jaar"

13 oktober 2016, 11:12

Op 8 oktober 2015 werd Jürgen Klopp gepresenteerd als nieuwe trainer van Liverpool. De Duitse oefenmeester heeft zijn eerste volledige jaar bij The Reds dus achter de rug en is daar niet volledig tevreden over, zo geeft hij te kennen. 

In een terugblik op zijn eerste jaar geeft Klopp tegenover Sky Sports toe dat hij niet helemaal tevreden is over zijn eerste seizoen. "Eigenlijk niet, nee", zegt de voormalig coach van Borussia Dortmund. "Iedereen stelt hierover vragen aan mij. Het was een zeer bewogen en een druk jaar. We hebben ups en downs beleefd, maar het goede gevoel over de toekomst is er nog steeds."

Zijn eerste Engelse seizoen sloot Klopp met Liverpool af op de achtste plaats, momenteel bezet de club de vierde positie. "Ik heb mij nooit bezig gehouden met de snelheid van onze ontwikkeling. Ik weet alleen dat het beter moet. Maar dat is het leven, want zelfs als je goed bent kun je nog beter. Wil je in deze competitie om de bovenste plaatsen meestrijden, dan moet je als ploeg continu een ontwikkeling doormaken", weetde Duitser, die nog jaren bij The Reds wil blijven werken.

Overigens neemt Klopp het met zijn team volgende week maandag op tegen rivaal Manchester United. "Ik verwacht dat die partij een geweldige wedstrijd zal worden", denkt de Duitser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen