'Fosu-Mensah tekent snel verbeterd contract bij United'

14 oktober 2016, 08:07

Er ligt bij Manchester United een nieuw, verbeterd contract klaar voor Timothy Fosu-Mensah. De 18-jarige vleugelverdediger staat op het punt om hier zijn handtekening onder te zetten. Het Algemeen Dagblad weet te melden dat alleen de laatste plooien nog moeten worden gladgestreken.

Op enkele kleine details na is er sprake van een akkoord tussen Fosu-Mensah en Man United. De international van Jong Oranje lijkt een contract tot medio 2020 te tekenen bij de Engelse topclub, met een optie voor een extra seizoen. Het is voor de jonge verdediger de bekroning voor de ontwikkeling die hij het afgelopen jaar doormaakte.

Fosu-Mensah maakte vorig seizoen onder de vleugels van de inmiddels vertrokken Louis van Gaal zijn debuut in de hoofdmacht van Man United. Momenteel geldt de talentvolle Nederlander als stand-in voor rechtsachter Antonio Valencia. Momenteel ligt de jongeling nog tot medio 2017 vast op Old Trafford.

Het AD stelt dat Fosu-Mensah met zijn nieuwe verbintenis minimaal 11.000 euro per week gaat verdienen. Dit bedrag kan door een bonussysteem oplopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen