Spurs-revelatie speler van de maand, ook prijs voor Klopp

14 oktober 2016, 12:57

Heung-min Son heeft zijn uitstekende vorm een gouden tintje weten te geven. De middenvelder van Tottenham Hotspur beleefde in de afgelopen maand zijn beste periode in het shirt van The Spurs, en is daardoor verkozen tot Speler van de Maand september in de Premier League. De twee andere onderscheidingen gingen naar Anfield Road.

Son, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Tottenham en eindelijk zijn echte doorbraak aan het realiseren is, scoorde in de afgelopen maand vier keer in drie competitiewedstrijden. Zijn uitstekende periode liep parallel met de vorm van zijn club, aangezien Tottenham de drie duels in september allemaal won. Overigens is Son de eerste Aziatische speler die de fraaie Premier League-onderscheiding in de wacht sleept.

De overige twee prijzen die de Premier League maandelijks uitreikt, zijn naar Liverpool gegaan. Jürgen Klopp is verkozen tot manager van de maand, terwijl middenvelder Jordan Henderson de prijs voor de mooiste treffer op zijn naam heeft geschreven. Hij pegelde in het uitduel met Chelsea heerlijk raak van afstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen