Drukke periode begint voor Feyenoord: "Mooie uitdaging"

14 oktober 2016, 16:08

Alle wedstrijden in de competitie wist Feyenoord dit seizoen te winnen en de Rotterdammers willen de geweldige reeks van acht zeges op rij dolgraag voortzetten. Daarvoor zal de koploper dit weekend moeten afrekenen met NEC, een ploeg die volgens Giovanni van Bronckhorst niet onderschat mag worden.

Het zijn drukke tijden voor Feyenoord, dat volgende week donderdag in de Europa League tegen Zorya Luhansk speelt en volgende week zondag de degens kruist met Ajax. Het duel met NEC mag echter geen tussendoortje worden, beseft Van Bronckhorst. "We praten alleen over de wedstrijd tegen NEC. De eerstvolgende wedstrijd is altijd het belangrijkst. De groep heeft het ook in zich om van wedstrijd naar wedstrijd te werken en tot nu toe is dat goed gegaan. Ik verwacht dat we dit voortzetten. NEC is een tegenstander die het ons wel moeilijk kan maken vanuit een compacte organisatie. Compacte tegenstanders zijn we de afgelopen tijd wel vaker tegengekomen, maar we zullen attent moeten blijven op hun snelle uitbraken", zegt hij via de clubkanalen. 

De oefenmeester kijkt met een goed gevoel vooruit naar de komende periode. "Het is een mooie uitdaging met veel duels kort achter elkaar en dat is eigenlijk wat we gewend zijn dit seizoen. Het is aan ons om net zulke goede resultaten te halen als de afgelopen periode. Als je eerste staat in de competitie dan wil je dat volhouden en daar werken we hard voor. In de wedstrijden, maar zeker ook op het trainingsveld."

Overigens zijn Steven Berghuis en Rick Karsdorp allebei inzetbaar tegen NEC, dat elfde staat in de competitie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen