Sparta krijgt bezoek van Willem II op jarig Kasteel

14 oktober 2016, 19:04

Willem II speelt zaterdag (18.30 uur) voor de derde keer in een maand tijd tegen een Rotterdamse club. Na het bezoek van Excelsior en Feyenoord aan Tilburg, gaan de Brabanders op visite bij Sparta. Dat team is met elf punten de nummer acht van de ranglijst, Willem II staat zelf met zes punten op plek zestien.

Van de Looi: "Met meer lef spelen"

Willem II ging twee weken geleden, voor de interlandperiode, onderuit tegen de nog foutloze koploper Feyenoord. Daarna werd ook de oefenwedstrijd tegen KV Mechelen verloren. "De wedstrijd tegen Feyenoord, en ook de oefenwedstrijd in en tegen Mechelen, waren niet slecht van onze kant. Maar we moeten soms met wat meer lef spelen, meer drive naar voren en de diepte zoeken. Dan gaat dat spel ons uiteindelijk ook de verdiende punten opleveren", besluit Van de Looi, die Pele van Anholt en Guus Joppen mist in Rotterdam.

Pastoor kijkt uit naar retroshirts

Kenneth Dougall is tegen Willem II waarschijnlijk de vervanger van de geblesseerde Ryan Sanusi, iets wat in het afgelopen duel met AZ ook al het geval was. "'Hij heeft in de vorige wedstrijd aangetoond veel potentie te hebben", aldus Pastoor, die ook Daniël Breedijk, Roland Bergkamp, Mathias Pogba en Denzel Dumfries mist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen