Dzeko loodst Roma langs Napoli en naar plek twee

15 oktober 2016, 16:59

Ook zonder de geblesseerde Kevin Strootman is AS Roma er in geslaagd om de tweede plaats in de Serie A uit handen van Napoli te grissen. Het team van Luciano Spalletti zegevierde in de uitwedstrijd met 1-3 en dat was voornamelijk te danken aan topscorer Edin Dzeko, die twee doelpunten maakte.

Beide teams zorgden voor een aantrekkelijke wedstrijd, waarin voor beide doelen voldoende gebeurde. Toch moest er een fout in de achterhoede aan te pas komen om een treffer te scoren. In de 43ste minuut ging Kalidou Coulibaly in de fout bij Napoli, waarna Dzeko de bal bij de tweede paal in het doel kon werken. De Bosniër was kort na rust wederom doeltreffend. In de 54ste minuut zette de spits zijn hoofd tegen de bal uit een vrije trap en gaf zijn ploeg daarmee een 0-2 voorsprong. Dat doelpunt betekende alweer zijn zevende treffer van deze voetbaljaargang.

Napoli, dat zonder de geblesseerde Arek Milik aantrad, kwam nog wel terug in het duel. Coulibaly, die in de fout ging bij de eerste goal, tekende met een kopbal voor de aansluitingstreffer. Verder kwam de thuisploeg echter niet. Sterker nog, het werd ook nog 1-3. Mohamed Salah werkte na een prima actie de bal via de binnenkant van de paal in het doel.

Roma bezet door de zege nu de tweede plaats, met twee punten meer dan Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen