Zevenklapper Atlético tegen Granada ondanks achterstand

15 oktober 2016, 20:53

Ondanks een achterstand heeft Atlético Madrid de thuiswedstrijd tegen Granada CF met ruime cijfers gewonnen. De ploeg van coach Diego Simeone won zaterdag in het eigen Estadio Vicente Calderon met 7-1 van de hekkensluiter.

Lucas Alcaraz begon tegen Atlético aan zijn derde termijn als coach van Granada en hij beleefde een uitstekende start van de hernieuwde samenwerking. In de achttiende minuut namen de bezoekers de leiding in Madrid, door een prachtige volley vanaf de rand van het penaltygebied van oud-Ajacied Isaac Cuenca.

Atlético stelde echter overtuigend orde op zaken. Yannick Carrasco had met een hattrick een groot aandeel in de ommekeer. De Belg herstelde in de 34ste minuut het evenwicht en was op slag van rust met een van richting veranderd schot in de korte hoek ook verantwoordelijk voor de 2-1. Na een uur spelen tekende Carrasco ook voor de 3-1. Daarna voerde Nicolas Gaitan met twee goals de score op tot 5-1. In de laatste vijf minuten deden ook Angel Correa en Tiago een duit in het Madrileense zakje.

Atlético heeft door de winst achttien punten uit acht duels en staat daarmee bovenaan in La Liga.