Ophef om retroshirts bij Willem II: "Besluit van de club"

16 oktober 2016, 12:35

De fans van Willem II waren zaterdag niet blij met het feit dat de ploeg tijdens het honderdjarige jubileum van tegenstander van Sparta niet speelden in de zogenaamde 'retroshirts'. Aanvoerder Jordens Peters was verbaasd over de ophef en geeft uitleg over de situatie.

Tijdens het duel met Sparta (2-2) toonden de fans enkele spandoeken met teksten als "Zit de bekleding van jullie auto's wel goed?". Dit vanwege het verhaal dat Willem II niet in de retroshirts zouden willen spelen omdat deze niet lekker zaten. "Het is een heel item geworden. Het is een beslissing van de club geweest en daar zijn wij als selectie onderdeel van. Alleen de communicatie is stroef verlopen", legt Peters uit aan FOX Sports.

"We wisten als spelersgoep totaal niet wat er allemaal achter de schermen is gebeurd om dit voor elkaar te krijgen", vervolgt de aanvoerder. "We werden na afloop zelfs opgewacht door de supporters. De communicatie dat wij niet in de shirts wilden spelen is heel ongelukkig geweest. We hoorden het pas twee dagen van te voren. Ik weet zeker dat als er goed overlegd was, we tot een andere oplossing waren gekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen