Jans baalt van blessures: "Compliment dat de 2-2 er nog in gaat"

16 oktober 2016, 15:32

Ron Jans vindt het een knappe prestatie dat een flink gehavend PEC Zwolle een punt pakt tegen FC Twente. De trainer moest door de vele blessures flink schuiven in zijn opstelling en had erg veel jonge spelers bij zijn eerste elf zitten.

"Het is een compliment waard dat die 2-2 er nog in gaat. Op basis van de tweede helft was dat eigenlijk niet verdiend", aldus Jans, die van te voren te kampen had met personele problemen. "Al die blessures is om gek van te worden. Je bent er continu mee bezig. We hebben zo veel jonge jongens. Neem Philippe Sandler, die heeft nog nooit negentig minuten zo intensief moeten spelen."

Ondanks de mindere tweede helft zag de trainer ook genoeg positieve punten. "De eerste helft van onze kant vond ik goed. De gelijkmaker was ook absoluut verdiend", vertelt Jans aan FOX Sports. "FC Twente speelde de eerste helft juist heel terughoudend, alsof ze energie spaarden voor de tweede helft. De strafschop vond ik een twijfelachtig, maar je kunt hem geven. Er was contact."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen