Van Bronckhorst: "Geluk vandaag aan onze zijde"

16 oktober 2016, 17:26

Giovanni van Bronckhorst toonde zich na afloop van het duel met NEC (1-2 winst) vooral opgelucht. De trainer zag voornamelijk in de eerste helft een slecht spelend Feyenoord, maar was blij dat de ploeg het in de extra tijd nog recht wist te zetten.

"Als je in de laatste minuut nog weet te winnen dan heb je wel het geluk aan je zijde. Het zag er lange tijd niet uit dat we zouden gaan winnen", begint Van Bronckhorst tegenover de NOS. "In de eerste helft liep het niet. Ik heb niet overwogen om in de rust al in te grijpen, want we kregen wel een aantal goede mogelijkheden. In de rust hebben we het erover gehad en het verschil was wel meteen zichtbaar. Vanaf de eerste minuut zag je dat de jongens voor de winst gingen."

"Dit is een goede les geweest voor ons, maar wel eentje die ons duur had kunnen komen te staan. We winnen nu nog in extremis", aldus de trainer van de Rotterdammers. "Als je kampioen wilt worden, moet je ook je slechte wedstrijden winnen. Dat heb ik de jongens ook gezegd. Je kunt altijd een mindere dag hebben, maar niet zo als wij dat in de eerste helft deden. Gelukkig hebben we het nog recht kunnen zetten in de tweede helft na enkele wissels. In de laatste fase moet hij dan een keer goed vallen en dat gebeurde gelukkig. Dit is een heel belangrijke overwinning voor ons. We zijn nu heel goed bezig, maar dit maakt ons nog geen kampioen", bleef de trainer realistisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen