De Boer: "Onszelf verbeteren in zestien tegenstander"

16 oktober 2016, 18:09

Frank de Boer beleefde zondag als hoofdtrainer van Internazionale een pijnlijke wedstrijd tegen Cagliari (1-2). Voor eigen publiek kwam Inter weliswaar op voorsprong, maar het stond na afloop met lege handen. Mauro Icardi verzuimde een strafschop te benutten.

João Mario was verantwoordelijk voor het openingsdoelpunt. "We kregen na de 1-0 meer ruimte om te voetballen, maar dat vergaten we gewoonweg te doen", vertelt De Boer in gesprek met Mediaset. "Dat was ons probleem tegen Cagliari. De eerste helft was best goed en we wisten elkaar te bereiken met de lange bal. Maar het is duidelijk dat we onszelf moeten verbeteren als we in het strafschopgebied van de tegenstander komen."

Icardi was de schlemiel door een penalty naast te schuiven. Bovendien werd hij door de eigen fans uitgefloten vanwege uitspraken in zijn boek. "Ik weet niet waar hij aan dacht op het moment dat hij de strafschop mocht nemen. Normaal gesproken weet hij in zulke situaties heel rustig te blijven. We zullen er maandag naar moeten kijken. We werken met z'n allen hard om tot goede resultaten te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen