Boze Inter-fans hangen spandoek op bij huis Icardi

17 oktober 2016, 09:57

Mauro Icardi verlengde eerder deze maand zijn contract bij Internazionale tot de zomer van 2021, maar heel blij zullen de fanatieke fans van de Milanese club daar inmiddels niet meer mee zijn. De situatie tussen de Argentijnse spits en de harde kern van Inter dreigt uit de hand te lopen.

Bij het huis van Icardi hing zondag, na het verloren thuisduel met Cagliari (1-2, mede door een gemiste penalty van Icardi), een spandoek met daarop de (vertaalde) tekst: "We zijn er. Als je Argentijnse vrienden arriveren, waarschuw je ons dan of ben je laf?". Daarmee doelden de Inter-fans op een uitspraak van Icardi in zijn boek dat hij 'honderd Argentijnse criminelen zou regelen als hij bedreigd zou worden'.

Icardi heeft bij de harde kern van Inter ook kwaad bloed gezet met een passage in zijn autobiografie over de gebeurtenissen na afloop van het verloren duel met Sassuolo in februari 2015. De spits kreeg het toen aan de stok met de fanatieke supporters van de club uit de modestad, maar zij beweren dat Icardi een ander verhaal dan de werkelijkheid heeft opgeschreven.

Icardi zou zondag bij thuiskomst zijn opgewacht door een groep van veertig Inter-ultra's, al weerspreekt zijn vrouw Wanda dat. "Er is niets gebeurd toen we thuis kwamen", zegt ze tegen FCInter1908.it. "We zijn zonder problemen thuis gekomen." Inter, de ploeg van coach Frank de Boer, gaat maandag om de tafel met de clubtopscorer en aanvoerder.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen