Collum fluit PSV, Letse scheidsrechter voor Feyenoord

17 oktober 2016, 13:41

Het duel tussen Bayern München en PSV in de Champions League staat woensdag onder leiding van een Schotse arbiter. De UEFA heeft maandag duidelijk gemaakt dat William Collum is aangewezen om de wedstrijd in goede banen te leiden.

De 37-jarige Collum, die in München steun krijgt van vijf landgenoten, is een zeer ervaren scheidsrechter. Dit seizoen was hij onder meer de leidsman bij het duel tussen Ajax en FC Rostov in de voorronde van de Champions League.

De UEFA heeft maandag ook de arbiters voor de Europa League-wedstrijden van de Nederlandse clubs wereldkundig gemaakt. Zo krijgt Feyenoord tegen Zorya Luhansk te maken met de Let Andris Treimanis, terwijl Ivan Kružliak uit Slowakije is aangesteld voor de wedstrijd tussen Celta de Vigo en Ajax van komende donderdag. AZ tegen Maccabi Tel Aviv staat onder leiding van István Kovács.

Overigens mag Serdar Gözübüyük deze week ook aan de bak in de Europa League. De scheidsrechter zal de fluit hanteren bij de wedstrijd tussen Slovan Liberec en Fiorentina.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen