Elia beleefde lastige weken: "Deed pijn om op de tribune te zitten"

17 oktober 2016, 22:17

Eljero Elia maakte na enkele weken blessureleed maandagavond zijn rentree bij Jong Feyenoord. De aanvaller raakte tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen geblesseerd aan zijn schouder. De Rotterdammers beleefden een foutloze seizoensstart en voor Elia was het lastig om geen aandeel daarin te hebben.

Na afloop van de wedstrijd tegen Jong ADO Den Haag vertelt Elia hoe hij de afgelopen twee maanden beleefde. "Afgelopen jaar hebben we, met ups en downs, keihard geknokt en uiteindelijk hebben we de Europa League gehaald. Dan speelden we dit seizoen in een vol stadion tegen Manchester United en dan zat ik op de tribune. Iedere voetballer leeft voor zulke momenten, zodat je met de club historie kan schrijven. Ik ging eerst nog naar het stadion, maar de laatste duels heb ik thuis gezeten. Het deed te veel pijn", vertelt hij aan RTV Rijnmond.

Voor het Europa League-duel met Zorya Luhansk verwacht Elia weer bij de selectie te zitten. "Iedere aankomende wedstrijd hoop ik bij de selectie te zitten. Als dat niet zo is, betekent het dat ik harder moet werken. Ik denk dat ik genoeg ervaring heb om direct in de basis te kunnen starten. De trainer heeft die ervaring ook en we weten wat we aan elkaar hebben. Zodra hij mij nodig heeft, zal ik er staan", aldus de aanvaller, die nog niet honderd procent pijnvrij is. "Maar ik kan wel een stootje hebben en ook uitdelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen