Manchester United dankt De Gea na remise tegen Liverpool

17 oktober 2016, 23:02   Bijgewerkt: 18 oktober 2016, 08:03

Liverpool en Manchester United kwamen maandag niet verder dan een gelijkspel op Anfield. Beide ploegen kregen goede kansen op de voorsprong maar gescoord werd er niet. Vooral United-doelman David de Gea toonde zijn goede vorm met enkele spectaculaire reddingen.

Manchester United zorgde in de eerste helft voor het meeste gevaar. Zlatan Ibrahimovic kreeg twee goede mogelijkheden, maar beide keren stond Loris Karius een treffer in de weg. Liverpool werd nog het meest gevaarlijk via een kopbal van Roberto Firmino.

Na rust kwam Manchester United goed uit de startblokken en leek Ibrahimovic op aangeven van Paul Pogba de openingstreffer op zijn naam te gaan zetten. De poging van de Zweed ging echter net naast. Liverpool was in de slotfase de sterkste partij, maar doelman De Gea hield zijn ploeg met enkele fantastische reflexen op de been.

Zowel Liverpool als Manchester United schiet weinig op met een punt. De ploeg van Jürgen Klopp blijft op de vierde plaats staan met twee punten achterstand op koplopers Manchester City en Arsenal. United heeft drie punten minder en bezet momenteel de zevende plaats.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen