Bravo terug bij Barça: "Eer om tegen 'MSN' te spelen"

18 oktober 2016, 10:21

Als keeper van FC Barcelona kon Claudio Bravo twee jaar lang genieten van de kunsten van de 'MSN'-aanval, maar woensdagavond staat de sluitpost ineens tegenover zijn voormalig ploeggenoten. Namens Manchester City moet de Chileen het aanvalstrio af zien te stoppen in de Champions League. Bravo beseft dat dat niet gemakkelijk zal worden.

"Het is een mooie eer om tegen Messi, Suarez en Neymar te mogen spelen", vindt Bravo. "Het is heel motiverend als je weet dat je tegen dat drietal mag voetballen. Zowel Barcelona als City heeft kansen om de wedstrijd te winnen. Beide teams hanteren dezelfde speelstijl", weet de Chileen.

Bravo beseft dat het lastig wordt om de aanvallers van Barcelona af te stoppen. "De enkele manier om Messi aan te pakken, is hem met veel passie en energie af te stoppen. Hij blijft natuurlijk een magische speler, die altijd het verschil kan maken", zegt de keeper tegen Marca. Hij benadrukt dat zijn terugkeer in Camp Nou voor hem een mooie rentree zal zijn. "Ik wil daar een goede wedstrijd spelen. Ik ben blij dat ik in dat geweldige stadion terug kan keren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen