Zlatan schuldbewust: "Die bal moest tussen de palen"

18 oktober 2016, 10:59

Hoewel Manchester United vooral keeper David de Gea mocht danken dat het maandag op bezoek bij Liverpool niet tegen een nederlaag aanliep, hadden de bezoekers ook zelf kansen om te winnen. Zo kreeg Zlatan Ibrahimovic kort na rust een aardige mogelijkheid, maar tot zijn eigen ongenoegen mikte hij de bal niet tussen de palen.

"Het was niet makkelijk, maar desondanks moest mijn poging op zijn minst tussen de palen belanden", vertelt de Zweed schuldbewust na afloop van het 0-0 gelijkspel op de clubwebsite. "Volgende wedstrijd zal ik het beter doen."

Toch is Ibrahimovic niet ontevreden over de puntendeling op Anfield Road. "Liverpool is nog ongeslagen tegen de topteams", zo weet de aanvaller. "In de tweede helft hadden ze ook meer kansen, maar De Gea is een topkeeper. Hij had een paar fantastische reddingen in huis. Dat heb je soms ook nodig."

Dat Manchester United nu zevende staat met vijf punten achterstand op Manchester City en Arsenal baart Ibrahimovic nog niet teveel zorgen. "Het seizoen is nog lang en ik zie veel teams punten verspelen. Als je twee wedstrijden op een rij wint, sta je weer tussen de topploegen. Bij ons moet het nog iets beter gaan klikken, dan zal het makkelijker gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen