Dost kent Dortmund: "Ik heb een paar keer tegen hen gescoord"

18 oktober 2016, 15:21

Bas Dost doet het momenteel uitstekend bij Sporting Clube de Portugal. De aanvaller trakteerde zijn nieuwe werkgever dit seizoen al op zes treffers. Dinsdag wachten hem en zijn club een goede bekende van de spits, namelijk Borussia Dortmund.

De voorbije vier seizoenen was Dost immers actief in de Bundesliga voor VfL Wolfsburg en dus stond hij al regelmatig tegenover Die Borussen. "En ik heb ook een paar keer tegen hen gescoord", zo herinnert de Oranje-international zich in een voorbeschouwing op de website van Sporting. "Het zal alles behalve makkelijk worden, maar we zijn goed voorbereid en we gaan ons best doen."

Vooralsnog is Dost niet bij zijn trainer Jorge Jesus geroepen om hem van extra informatie over de tegenstander te voorzien. "Hij heeft mijn advies ook niet nodig. Hij is er klaar voor. We willen zoals altijd winnen in een thuiswedstrijd. Of nou tegen Dortmund of Real Madrid is."

Sporting Clube de Portugal staat na twee wedstrijden derde met drie punten in groep F, net achter Borussia Dortmund en Real Madrid die allebei vier punten hebben. De Portugezen verloren op bezoek bij Real nipt met 2-1, maar boekten vervolgens een prima 2-0 overwinning op Legia Warschau. Dost maakte in dat laatste duel een van de doelpunten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen